Συχνές Ερωτήσεις

Γιατί να αγοράσω από την LOIZOS HOUSE;

Η LoizosHouse είναι μία πρωτοποριακή εταιρεία κατασκευής επίπλων η οποία δημιουργήθηκε το 1993 με σκοπό να αποδώσει μία νεοκλασική και ταυτόχρονα νεωτεριστική άποψη στο χώρο της διακόσμησης.

Back to top

Υπάρχει εγγύηση για τα έπιπλα της LOIZOS HOUSE;

Η LoizosHouse ως αρχή της, έχει την εμπιστοσύνη και ευχαρίστηση των πελατών της. Γι΄ αυτό το λόγο σας δίνει εγγύηση ενός χρόνου για τις φθορές στο μασίφ ξύλο και δύο χρόνια για τις φθορές στο χρώμα του ξύλου. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τους όρους χρήσης.

Back to top

Ποιο είναι το κόστος μεταφοράς καθώς και της τοποθέτησης;

Η μεταφορά και η τοποθέτηση των προϊόντων με συνολική χρέωση άνω των 150€ είναι δωρεάν εντός του νομού Αττικής. Σε διαφορετική περίπτωση (συνολική χρέωση κάτω των 150€) υπάρχει επιπλέον χρέωση ανάλογα με τον Τ.Κ της περιοχής.Επίσης,μεταφορές στην υπόλοιπη Ελλάδα υποστηρίζονται με την συνεργασία ειδικευμένων μεταφορικών πρακτορείων με την ανάλογη χρέωση. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τους όρους χρήσης.

Back to top

Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής;

Οι δυνατοί τρόποι πληρωμής που υποστηρίζει η εταιρεία LoizosHouse είναι με τη χρήση χρεωστικής-πιστωτικής κάρτας, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό είτε με εξόφληση μετρητοίς στο κατάστημα (τα παραπάνω ισχύουν μόνο για τα κωδικοποιημένα προϊόντα που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας). Για επικύρωση custom παραγγελιών απαιτείται η προπληρωμή του 30% τη συνολικής αξίας της παραγγελίας και η εξόφληση του υπολοίπου 70% πρέπει να γίνει 2 μέρες πριν την παράδοση της παραγγελίας.

Αγορά με δόσεις:

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε προϊόντα με δόσεις (μέχρι 6 άτοκες δόσεις) μέσω της πιστωτικής σας κάρτας. Παρακάτω θα βρείτε την αναλυτική λίστα για το πόσες δόσεις δικαιούστε ανάλογα με το κόστος της παραγγελίας σας.

Μέχρι 300€: 2 άτοκες δόσεις.

Από 301€ μέχρι 1000€: 4 άτοκες δόσεις.

Από 1001€ και πάνω: 6 άτοκες δόσεις.

*Οι δόσεις ισχύουν προς το πάρων μόνο για αγορές απο το φυσικό μας κατάστημα.

Back to top

Πόσος καιρός θα χρειαστεί για να παραλάβω τα έπιπλα μου;

Ο χρόνος παράδοσης αναγράφεται ξεχωριστά για κάθε προιόν στις περιγραφές τους. Για custom παραγγελίες ο χρόνος παράδοσης προσδιορίζεται κατόπιν επικοινωνίας με το κατάστημα.

Back to top

Μπορώ να παραγγείλω on-line ή τηλεφωνικά;

Για Online παραγγελίες αρκεί να ακολουθήσετε τη φόρμα Online παραγγελίας η οποία είναι ειδικά διαμορφωμένη για την ευκολότερη εξυπηρέτηση σας. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα μας για την έναρξη της παραγγελίας σας.

Back to top

Πού κατασκευάζονται τα έπιπλα της LOIZOS HOUSE;

Τα έπιπλα της LoizosHouse κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Ελλάδα, τηρώντας όλες τις ποιοτικές και υλικοτεχνικές Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ( π.χ οικολογικά χρώματα, ξύλα χαμηλής υγρασίας κτλ. ).

Back to top

Μπορώ να κατασκευάσω ένα δικό μου σχέδιο;

Φυσικά και μπορείτε, η εταιρεία μας μπορεί να υλοποιήσει οποιαδήποτε ξύλινη και μεταλλική κατασκευή, αρκεί να ακολουθήσετε την ειδική φόρμα custom παραγγελίας για να σας δοθεί η ανάλογη προσφορά.

Back to top

Μπορώ να παραγγείλω με παράδοση εκτός Ελλάδας;

Η Loizos House αναλαμβάνει να στείλει έπιπλα εκτός Ελλάδος σε συνεργασία με μεταφορικές εταιρείες οι οποίες διαθέτουν έμπειρο προσωπικό το οποίο συσκευάζει και μεταφέρει το έπιπλο σας με πλήρη ασφάλεια. Για την παράδοση εκτός Ελλάδας, επιβαρύνεται με επιπλέον χρέωση ο πελάτης και το τελικό κόστος υπολογίζεται σύμφωνα με τα κυβικά της συσκευασίας και τον ταχυδρομικό κώδικα.

Back to top

Θα πρέπει να μετρήσω το χώρο μου πριν αγοράσω κάποιο έπιπλο;

Η μέτρηση του χώρου σας είναι απαραίτητη ώστε να έχετε ακριβή προσφορά τιμής του επίπλου καθώς επίσης και στην γρήγορη έναρξη της παραγγελία σας. 

Back to top