Υποστήριξη Πελατών

ordering, delivery, returns, exchanges...

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗ

Για Online παραγγελίες αρκεί να ακολουθήσετε τη φόρμα Online παραγγελίας η οποία είναι ειδικά διαμορφωμένη για την ευκολότερη εξυπηρέτηση σας. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα μας για την έναρξη της παραγγελίας σας.

Οι δυνατοί τρόποι πληρωμής που υποστηρίζει η εταιρεία LoizosHouse είναι με τη χρήση χρεωστικής-πιστωτικής κάρτας, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό είτε με την εξόφληση σε μετρητοίς στο κατάστημα.(Τα παραπάνω ισχύουν μόνο για τα κωδικοποιημένα προϊόντα που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας). Για επικύρωση custom παραγγελιών απαιτείται η προπληρωμή του 30% τη συνολικής αξίας της παραγγελίας και η εξόφληση του υπολοίπου 70% πρέπει να γίνει 2 μέρες πριν την παράδοση της παραγγελίας.

Αγορά με δόσεις:

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε προϊόντα με δόσεις (μέχρι 6 άτοκες δόσεις) μέσω της πιστωτικής σας κάρτας. Παρακάτω θα βρείτε την αναλυτική λίστα για το πόσες δόσεις δικαιούστε ανάλογα με το κόστος της παραγγελίας σας.

Μέχρι 300€: 2 άτοκες δόσεις.

Από 301€ μέχρι 1000€: 4 άτοκες δόσεις.

Από 1001€ και πάνω: 6 άτοκες δόσεις.

*Οι δόσεις ισχύουν προς το πάρων μόνο για αγορές απο το φυσικό μας κατάστημα.

Back to top

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ

Η μεταφορά και η τοποθέτηση των προϊόντων με συνολική χρέωση άνω των 150€ είναι δωρεάν εντός του νομού Αττικής. Σε διαφορετική περίπτωση (συνολική χρέωση κάτω των 150€) υπάρχει επιπλέον χρέωση ανάλογα με τον Τ.Κ της περιοχής.Επίσης,μεταφορές στην υπόλοιπη Ελλάδα υποστηρίζονται με την συνεργασία ειδικευμένων μεταφορικών πρακτορείων με την ανάλογη χρέωση. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τους όρους χρήσης.

Back to top

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ

Για πληροφορίες επισκεφθείτε τους όρους χρήσης.

Back to top

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Η εταιρεία μας δεσμεύεται όσον αφορά στην εξασφάλιση της ασφάλειας των δεδομένων που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες της ιστοσελίδας του. Τα στοιχεία που έχουν δοθεί εκούσια από τους χρήστες της ιστοσελίδας μας δεν θα αποκαλυφτούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους οργανισμούς ή συνεργάτες. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τους όρους χρήσης.

Back to top